Siste nytt

Siste nytt

Hva vil du finne her:

Her vil vi prøve å presentere aktualiteter og kommentarer av forskjellig slag.

Juleforberedelser

NyheterPosted by Erik Tue, December 22, 2009 15:48:24

22-12-2009

Desember har vært travel hos oss. Måneden har blant annet gått med til igangkjøring av to peltonturbiner til Hjorteland i Suldal og en peltonturbin til Øvre Kivfallet i Rendalen. Anleggene var planlagt igangkjørt tidligere, men er på grunn av noe forsinkelse på anleggsdriften, ikke igangsatt før nå. Begge leveransene er igangkjørt og overtatt av kunde uten anmerkninger eller gjenstående arbeid. Turbinene leverer som forutsatt og vi er stolte av ennå tre vellykkede maskiner på referanselisten. Alle tre er vertikale peltonturbiner, to med generatorer fra Hitzinger og en med generator fra Leroy Somer.

Vi gratulerer og ønsker lykke til med utstyret.

Det er juleforberedelser i verkstedet også. Bildene viser Knut som tar glødendende plater ut av herdeovnen. De legges i presseverktøyet og formes til skovler for francisløpehjul. Det lukter ikke pepperkaker, men har mye til felles med pepperkakebakst. Det er godt og varmt og bygger opp julestemningen.

Vi vil med dette ønske alle være kunder og leverandører en god jul og et godt nytt år.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.